klachten: 309 oplossingen: 162 bedrijven: 26

Klacht Daniel Van Dooren - Dany V Cars Munsterbilzen: 200 euro voor een controlelampje

Geplaatst op 05/07/2017

Een opkoper voor mijn auto komt bij mij aan de deur en heeft reeds telefonisch een bedrag afgesproken waarvoor hij een bankcheque bij heeft. Blijkt dat er een controlelampje brand waarvan we niet weten wat er juist hapert. In volle vertrouwen geeft ik 200 euro cash mee en maken we een document op: indien er de dag nadien niks aan de hand blijkt te zijn als de auto aan de computer wordt gehangen, dan wordt mijn geld gewoon teruggestort, in het andere geval, mochten er onvoorziene kosten aan de auto zijn, dan wordt mij een bestek doorgestuurd om dit te staven en schiet ik mijn 200 euro er bij in.
Het ging hier over een auto van juist 2 jaar oud waarvan we beiden overtuigd waren, dat er gewoon een reset diende te gebeuren om het lampje terug te laten uitgaan.
Eenmaal weg met de auto en met mijn 200 euro kan je het al raden, na ettelijke malen bellen krijg ik steeds een andere uitleg en laten ze mij wel iets weten ... maar dat gebeurt dus niet. Na 6 weken stuur ik een aangetekende brief aan Daniel Van Dooren uit Munsterbilzen (de persoon die de cheque had uitgeschreven, wat blijkbaar niet de persoon was die bij mij aan de de deur stond) om hen in gebreke te stellen. Nog steeds niks: geen 200 euro en ook geen bestek om dit te rechtvaardigen.
Voor mij is een afspraak een afspraak en ook al gaat het dan maar over 200 euro, dit blijft gewoon oplichterij.
Een bestek had voor mij voldoende geweest om mij hier bij neer te leggen, maar dit is gewoon incasseren en negeren ... vandaar dat ik het hier niet wil bij laten.Gewenste oplossing

Ik hoef geen bestek meer ... enkel mijn 200 euro !!

Reacties

Geen resultaten gevonden.

Reageer anoniem of Log InGELIJKAARDIGE KLACHTEN
POPULAIRE TAGS
 reclamefolders      bedeling   service   netwerk   installatie   laat   factuur   reclame   aandacht   fraudeurs   55   tv   negeren   geweigerd   klant   galaxy   samsung   euro   telenet   242003143   manipuleren   smart   neo   bol.com   tickets   nieuwe   letters   slechte   distributiedienst   bbq   bus   deals   50   abbonnement   ongepast   tram   bedrag   bestaande   s5   bol   aanrekeningen   haat   gsm   kleine   ssd   BEDI;belgische