klachten: 309 oplossingen: 162 bedrijven: 26

Klacht Belgische Distributiedienst: Verdeling reclame

Geplaatst op 09/04/2014

Sinds geruime tijd krijgen we geen reclamedrukwerk meer in de bus, regio Rossemstraat te Steenhuffel.



Gewenste oplossing

Kan ik dit terug ontvangen? Alvast bedankt.

Reacties

7 resultaten in totaal.

Belgische Distributiedienst

2017/02/23 10:33:52 AM



Ik krijg sinds Januari 2017 geen folders meer in mijn bus.
Ik woon in de LANGE BREMSTRAAT 92/16 2170 MERKSEM



Belgische Distributiedienst

2017/03/10 02:45:54 PM



soms gaat het enkele weken goed dan stopt ineens .Hoe komt het dat ze in malderen en londerzeel wel bedeeld worden?



Belgische Distributiedienst

2017/03/30 04:53:35 PM



wij krijgen al maanden geen reclamefolders van de winkels meer in de bus

Woonachtig Hazegewoud, arendonk

Ik ben niet alleen in onze straat



Belgische Distributiedienst

2017/04/20 04:05:16 PM



Ik woon in de Molenstraat in Willebroek Een hele geleden heb ik een klacht gestuurd ivm de reclamefolders die in plastiek verpakt zijn. Wij hadden toen 6 weken na elkaar geen reclame ontvangen. Een week na die klacht staken ze plots wel in de bus! Maar het was ijdele hoop dat het van dan af in orde zou zijn. Na die ene week hebben wij terug al 8 weken geen reclame ontvangen. Ik heb toen reeds gezegd dat ik al die klanten van jullie eens zal contacteren om dit te melden. Nu ben ik er nog meer van overtuigd dat dit eens nodig is. Ik ben benieuwd of zij het graag horen. Na 27 jaar een drukkerij te hebben gehad, weet ik maar al te goed wat het kost om deze reclame te laten drukken, én te laten bedelen...



Belgische Distributiedienst

2017/05/05 08:11:26 AM



Beste,

Graag zouden wij de in plastic verpakte reclame ontvangen op adres Vlietmanstraat 30,8870 Izegem



Belgische Distributiedienst

2018/02/07 09:52:41 AM



sinds ik verdeler van reclamedrukwerk er attent op gemaakt heb dat reclame 'in' de brievenbus hoort maar niet gewoon 'op' de brievenbus (en zeker niet in de wintermaanden) word ik niet meer bediend

het kan toch niet dat we aan willekeur van verdeler moeten toegeven



Belgische Distributiedienst

2018/04/23 05:39:25 PM



Beste al enkele weken krijgen wij geen reclame folders meer in de bus
Ganzenstraat Bredene



Reageer anoniem of Log In



POPULAIRE TAGS
 reclamefolders      bedeling   service   netwerk   installatie   laat   factuur   reclame   aandacht   fraudeurs   55   tv   negeren   geweigerd   klant   galaxy   samsung   euro   telenet   242003143   manipuleren   smart   neo   bol.com   tickets   nieuwe   letters   slechte   distributiedienst   bbq   bus   deals   50   abbonnement   ongepast   tram   bedrag   bestaande   s5   bol   aanrekeningen   haat   gsm   kleine   ssd   BEDI;belgische